top afbeelding


home / nieuws

NIEUWS


APRIL 2015: BEZOEK ONZE OPEN DAGEN

Wij nodigen u graag uit voor onze OPEN DAGEN op vrijdag 17 april van 17.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag 18 april van 10.00 uur tot 16.00 uur. Kom proeven en genieten van onze nieuwe producten en ontdek de vele mogelijkheden van ons bedrijf.

Bekijk hier de uitnodiging >>

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
APRIL 2015: HET WEIDSICHT VARKEN


Een uniek duurzaam streekproduct van Flevolandse bodem.
 
Op de biologische boerderij “Weidsicht”van de fam. Rienks te Dronten worden deze varkens geboren en op een zeer diervriendelijke wijze grootgebracht. Het varken is van het Bonte Bentheimer ras. Een oud Holland ras met een bijzondere vleeskwaliteit.
De varkens groeien het hele jaar op in de buitenlucht. Ze kunnen wroeten, rennen, een modderbad nemen en kunnen uitrusten in een warme stal met stro. Door deze diervriendelijke omgeving groeit het varken stressvrij op. De varkens krijgen natuurlijke voeding van het biologische bedrijf. Door deze optimale leefomstandigheden krijg je stevig vlees met een volle kleur en een optimale smaak.

Een product van Flevolandse bodem, met liefde en respect grootgebracht. Bijzonder, smaakvol en de garantie voor dier en welzijn. Varkensvlees zoals varkensvlees hoort te zijn!